lørdag den 30. juni 2012

Barsels-slowmotion

Øvkay! Det skønne ved barsel er, at tingene tager mindst dobbelt så lang tid, som de burde - i hvert fald når baby Theo ikke sover mere end halvanden time! Så den der kjole til Silke, som jeg skrev om i går! Ja, jeg nåede kun at tegne mønsteret af og klippe stoffet. Netop som jeg havde slæbt både overlocker og symaskine frem fra skabet og rettet an, vågnede Theo fra sin formiddagslur. Så kjolen måtte vente ... Jeg håber, håber, håber, at jeg kan få tid til at sy i morgen og få den færdig! Jeg tror, den bliver rigtig fin :) 
På vej ned for at hente Silke i vuggestuen gjorde jeg lige et lille indkøb i Stof og Stuff ... Uh, der var mange ting derinde, som fristede! Men denne gang holdt jeg mig nogenlunde til planen! Altså næsten .. Jeg skulle egentlig kun have vlieseline, men så var der også liiiige noget stof, der fristede, som bliver næste syprojekt! Og det bliver SÅ godt :)

I dag er G gået på ferie! SWEET:) Vi fejrer med hjemmelavet pesto-pizza og jordbær!
KH K
fredag den 29. juni 2012

Lidt af hvert

Jeg har spist frokost på Emmerys med Theo og en veninde. Drukket kaffe med G. Silke har fået brev fra børnehaven. Vi har spist fiskefrikadeller til aftensmad, og da begge unger var puttet, spiste jeg en flødebolle som belønning :) 

I morgen vil jeg igang med at sy en kjole til Silke. 

KH K
onsdag den 27. juni 2012

Afslutning i vuggestue

I dag har vi holdt afslutning i Silkes vuggestue. På fredag har hun sidste dag, så i dag har vi spist boller og frugtspyd med de andre børn på stuen. tirsdag den 26. juni 2012

2 x Cosilana til Theo

Kender I Cosilana? Det er et tysk firma, der laver det lækreste undertøj til børn i en virkelig god kvalitet og helt uden skadelige stoffer! Lille baby Theo har den dårlige vane at sparke dynen af om natten, og derfor har jeg købt en body fra Cosilana til Theo i uld, silke og bomuld, som han kan bruge som nattøj. Jeg er stor fan af silke, som har den egenskab, at det varmer, når kroppen er kold, og køler når kroppen er varm! Det er da smart. Bodyen har jeg købt i Lady Marmalade. De har virkelig det fineste børnetøj! Jeg kunne heller ikke stå for en body i ren bomuld i rød og blå - også fra Cosilana. Farverne minder mig om en lille dragt, som Theos far havde på, da han var baby. Bodyen kunne desuden også fås i en lyseblå og en rosa udgave.  


Mandagsstævnemøde

Det er Silkes sidste uge i vuggestue. Fra på mandag i næste uge holder vi alle fire kombineret barsel og ferie, og efter ferien skal Silke begynde i børnehave! Det er lidt vildt, synes jeg. At hun er blevet så stor. En lille, stor pige, der bare klarer det hele selv. Hun tager selv alt sit tøj af og på ... og af og på ... og af og på .... og ... Okay, det er faktisk liiiidt irriterende med al det skiften tøj! Det øger jo bunken af vasketøj! Men dygtig det er hun nu alligevel. Hun skal faktisk kun have hjælp til at tage sine strømpebukser på - hun har endda lært selv at knappe sin trøje! Hun går selv på toilettet, vasker hænderne med sæbe og tørre dem igen! Okay - det lyder jo ret banalt, når jeg lige lister det op ... men jeg synes altså det er ret stort :) Og om lidt mere end en måned begynder hun så i børnehave! Hun skal følges med sin gode veninde Nanna, og det synes jeg altså er ret rat at tænke på. At de har hinanden! 


I dag har Theo og jeg spist lækre boller og drukket kaffe med en veninde og tidligere kollega og hendes lille søde datter. Vi ses ikke så tit, men vi har faktisk kendt hinanden i 10 år, og når vi ses, sludrer vi som om, der aldrig er gået mere end et par uger siden sidst. Så hyggeligt, altså :) 


I går bestilte jeg forresten noget helt uundværligt på nettet, som jeg venter på dukker op med posten i løbet af ugen ... ! Mere kan jeg ikke røbe nu.  


KH K

Jeg flottede mig med hele to stykker pålægschokolade .... Synes det virkede meget passende, da jeg smurte bollen! Nu ser jeg, at det virker lidt overdrevet .... ! ;) 
En fin lille barselsgave til Theo. Fik ikke taget et billede af den savlesmæk, der ellers også lå i pakken.

mandag den 25. juni 2012

Barnedåb på en regnvejrs søndag

I dag har vi været til barnedåb hos lille August. Hans forældre holdt festen i storebror Markus' vuggestue - smart! Især når der er mange gæster med børn. Der var legetøj for alle pengene, og omgivelserne var jo virkelig børnevenlige! 

Under festen spillede Sofia to numre - hun er intet mindre end en fantastisk sangerinde, og du kan høre hendes musik her! Tænk, at være så talentfuld.   

Silkes kjole er en Camille kjole, jeg har syet for efterhånden lang tid siden i samme stof som en af Lines versioner. 
søndag den 24. juni 2012

Lovely lørdag

I dag har vi sovet længe. Helt til kl. 7.15, fordi begge børn blev puttet lidt senere end normalt i går, efter at vi havde været til sommerfest i Silkes vuggestue og efterfølgende spiste burgere fra Fredes Flyvende Tallerken med Silkes vuggestue-veninde og hendes forældre.  

I morgen skal vi til barnedåb, så i dag har vi blandt andet shoppet en gave til dåbsbarnet. Udsalget er skudt i gang i det meste af byen, men jeg har desværre ikke haft tid til at gøre nogle gode kup til mig selv. Suk! I Magasin endte jeg med at blive halvstresset over, at jeg ikke orkede at være fremsynet nok til at købe efterårs-outfits til ungerne ... 

I eftermiddags lavede vi jordbærtærte og inviterede onkel Christian og tante Amalie på besøg. Jeg har lavet kagen mange gange, og selvom jeg denne gang ikke var helt tålmodig nok til at lade chokoladen tørre, og den derfor ikke blev helt perfekt, så smagte den godt alligevel :) 

Min mor har strikket en trøje til Silke.

God Sankt Hans aften til jer alle! 
KH Klørdag den 23. juni 2012

Nye køb

Jeg har købt lidt tøj til børnene på udsalg. En jakke til mig selv, der ikke var på udsalg. Sengetøjet er fra  By Nord og er en dåbsgave til Theo.
søndag den 17. juni 2012

Så er jeg i luften

Så! Nu går jeg altså bare i luften! Jeg er slet ikke færdig med at tænke store strategiske tanker om min blog ... Skal der fx være links i højre eller venstre side? Hmmm .... Skal jeg have menupunkter? Alt sammen meget vigtigt at tage stilling til. Og også umådeligt svært, når man hedder Kirsten og er VERDENS dårligste til at træffe beslutninger! Så jeg vil helt sikkert få brug for jeres råd i ny og næ. 


Jeg har længe haft lyst til at begynde at blogge, og nu hvor beslutningen endelig er truffet - jeg kan godt, når jeg skal - vil jeg bare i gang! Også selvom jeg ikke helt har detaljerne på plads for det her opsætnings- og design-hurlumhej. Mon ikke det kommer hen ad vejen?


Og så håber jeg, at der er nogen, der vil læse med ..(!)  I øvrigt er planen ... For sådan en har jeg da. Nogenlunde i hvert fald. At blogge om ..... tadaaaa ... My life! Wauw .... ! :-) Jeg hedder Kirsten (suk), er 33 (suk), gift med Gustav (jubii) og mor til Silke og Theo (suk og jubii på samme tid). I øjeblikket er jeg på barsel med baby Theo på 7 måneder. 


KH K 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share It