tirsdag den 31. juli 2012

Silke!

I morgen bliver Silke 3 år! I dag har hun ikke lavet andet end at skrige og råbe ad mig. Har jeg nævnt, at hun er begyndt at smække med døren også? Suk ..... I dag er ikke dagen, hvor jeg vil svælge i minderne. Det er jeg lidt for sur til! I går aftes, da jeg gik i seng havde jeg cup cakes på hjernen! Følg med på bloggen og find ud af hvorfor !!! :-)  KH K


Stol

I går fandt jeg denne stol, der skulle til storskrald. Den trænger til en kærlig hånd, men jeg kunne ikke lade den stå.


mandag den 30. juli 2012

Nyt stuff

Ny ansigtscreme fra Embryolisse - køb den her. Det er den bedste ansigtscreme, jeg har prøvet indtil videre. 

Mascara! Køb den her 

Kjole fra COS. Køb den her


søndag den 29. juli 2012

Søndag i billeder


Silke øver sig i at tegne inden for stregerne. Jeg synes, det er meget godt klaret!
Farverne er gode! Køb dem her
Jeg har syet en kjole til Silke. Jeg tror, hun får den i fødselsdagsgave.

Grydebrød lavet på durum
Marmeladen blev god 

Barnevogn til Silke fundet på loppemarked

lørdag den 28. juli 2012

Tunika med fugle

Jeg har syet denne til Silke, men den er blevet lidt for lille. Derfor har vi givet den til en lille, sød veninde, der passer den bedre. Den er syet efter Lines Camilla-kjolemønster. Ja, jeg burde nok ha strøget den før fotoshoot .....(!) fredag den 27. juli 2012

Bær

Silke og jeg har plukket bær fra haven. Ribs og solbær. Ribsene er blevet til marmelade. Solbærerne er kommet i fryseren. 
torsdag den 26. juli 2012

Aalborg Zoo

I går var vi i Aalborg Zoo. Og selvom det var en varm dag, så var det faktisk ikke for varmt til zoo, fordi der var masser af træer, der gav god skygge. Vi spiste madpakker på græsplænen. Husk tæppe! Det havde vi glemt. 

onsdag den 25. juli 2012

Opskrift på banankage

Jeg kommer desværre tit til at smide overmodne bananer ud, fordi jeg ikke får dem spist i tide, og fordi jeg bare allerbedst kan lide sådan lidt halvgrønne bananer. Nogle gange, for min egen samvittigheds skyld, har jeg kommet en banan i en portion bolledej eller pandekagedej i stedet for at smide den ud. I dag brugte jeg bananerne i en banankage. Faktisk har jeg aldrig været så vild med banankage, fordi jeg synes den kan virke lidt klæg i ganen ..!? Eller er det bare mig, der har det sådan? Og derfor var det egentlig også riski business at kaste sig ud i noget, der hurtigt kunne synes som komplet spild af tid. MEN, MEN, MEN! Nam, siger jeg bare! Det er nok den bedste banankage, jeg endnu har smagt. Den er svampet og har en lækker smag af banan, uden at den virker klæg. Opskriften er herfra, og jeg har fulgt den til punkt og prikke. Det var kun min egen dovenskab der gjorde, at jeg ikke supplerede med nogle nødder - det tror jeg nemlig ville være ret godt i kagen. Det bedste af det hele - kagen var super nem at lave. Jeg blev inspireret til kagen her
God fornøjelse :-) 


Brød, banankage og blød pude


G har bagt grydebrød efter denne opskrift. Jeg har længe haft grydebrødet som et punkt på min "to do liste", men da jeg ikke havde en gryde, der kunne gå i ovnen, har jeg aldrig fået det prøvet af. Nu har vi købt en gryde i Ikea, og G har overtaget projektet. Pyhh! :) One less thing to do! Brødet er lavet på halv hvedemel og fuldkorns spelt. 
Jeg har bagt banankage og syet en makker til græspuden fra den anden dag! Denne er lavet med neongult kantebånd. 
Og så har jeg (endelig) fået vasket gulvet i vores lejlighed! Efter Theo er begyndt at krybe, kune jeg ikke krybe fra gulvvasken længere. Drengen blev jo møgbeskidt på maven efter en tur gennem lejligheden !!! Gulvvask er min hadepligt number one, når det kommer til husligt arbejde ... Suk! Men jeg måtte bide i moppen og få det overstået ;) 
Til aften har vi grillet med venner og spist Paradis is til dessert. I må tænke jer til billederne, for jeg havde desværre glemt både kamera og telefon. Håber I nyder det gode sommervejr ligeså meget som jeg! :-) KH K         

tirsdag den 24. juli 2012

Hurra for solskinsvejr

I dag har vi været ved stranden. Theo ville ikke blive i skyggen, men kravlede hele tiden ud i sandet, hvor han fandt sten og cigaretskod han kunne kramse i! Han har fingerne i alt, hvis man ikke holder øje. I går var det næsten toiletbørsten, han havde fået fat i, hvis ikke jeg nåede at stoppe ham i tide! Yark! Vandet var koldt, koldt, koldt, så vi blev på land og legede i sandet og spiste vandmelon (og is), mens Theo tog en skraber i klapvognen. 


mandag den 23. juli 2012

Tern in action

Jeg ville egentlig vise jer de ternede bukser, jeg har lavet til Theo, in action - de kommer så her. Og vi er meget glade for dem ;) Udover nye busker har han også fået nye tænder - hele to stk. Fint ik :-) Den stribede body er fra Petit Bateau. Den er vi også glad for. 

KH KGræs i sofaen

Jeg drømmer om, at jeg en dag kommer til at bo et sted, hvor der er plads til en madras på gulvet fyldt med tæpper og hyggelige puder. Et sted, hvor vi kan læse en bog, slappe af og dase, se en film, tumle ... Første pude i rækken er færdig! I god tid vil nogen måske mene, eftersom vi ikke lige just er på vej i noget større ... ;-) En makker følger en af de nærmeste dage. Jeg har nemlig stof til to puder. Resten af puderne til den der hyggemadras er jeg sikkert ikke i så god tid med at lave ... For indtil vi får pladsen, så er udfordringen at få plads til det hele på vores nuværende 64 kvm ....(!) 
Stoffet har jeg købt før ferien i Stof og Stuff, hvor det korale kantbånd, der titter frem på puden også er fra. Lynlåsen er syet i efter denne DIY - smart og nemt!  

KH K :)søndag den 22. juli 2012

Anbefaling af Great Coffee

Måske verdens bedste kaffe finder du i en næste nyåbnet kaffebar og risteri i Århus. Stedet hedder Great Coffee og ligger gemt væk i Klosterport (indgang ved siden af Karls Burger). Hvis du ikke har været forbi endnu, så har du en god kaffeoplevelse til gode. Kaffen er virkelig god og det samme er priserne. 25 kr. for en cafe latte - det er da billigt! Og mens mor og far drikker latte, kan børnene nyde en baby-chino - en cappuchino bare uden kaffe! Lækkert, ik ? ;-)
Vi er forresten hjemme fra ferie igen, og den næste uges tid står bare på ren afslapning herhjeme og hyggelige aftaler med venner! Hvem ved om jeg måske også får lidt tid ved symaskinen?
Håber I alle har nydt jeres lørdag? Det har jeg i hvert fald :-) Om lidt skal jeg spise choklade og flette fingrer med min mand, alt imens vi skal se en komedie, som jeg i skrivende stund ikke husker navnet på .... 


KH K :) Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share It