fredag den 30. november 2012

Theos julegaveønsker

Her kommer et lille udpluk af Theos ønsker! Det er svært at finde på til nummer 2, synes jeg! Meget har vi allerede i forvejen, og så har han jo næsten lige haft fødselsdag. Til hans fødselsdag fik han bl.a. en grøn skraldebil fra Green Toys, og jeg synes, den er så fin, at jeg også ønsker mig den røde brandbil til ham fra samme mærke. Den er ludelukket lavet i genbrugsmaterialer, og så er den fin og funktionel også. Så haps til den :) String Pocket reolen synes jeg er flot, og jeg tror snart, at det er på tide, at jeg indretter et fint børneværelse. Jeg har haft lidt svært ved at komme i gang, fordi jeg hele tiden har troet, at vi har været på trapperne til at flytte! Men 3 år efter, bor vi stadig i samme lejlighed ... Så .... Nu skal det være, og String Pocket reolen vil være fin på børnenes værelse. 

onsdag den 28. november 2012

Måske verdens dårligste mor?

Ej, jeg ved godt, at jeg kører lidt i den samme rille for tiden... Men lille Silkes surhed fylder altså meget i mit nu i øjeblikket :) I går, da jeg hentede hende i børnehaven, ville hun - bare lige for en gangs skyld - ikke have sin flyverdragt på. HOLD nu op, hvor er jeg træt af HVER morgen og HVER eftermiddag at have den sammen diskussion med hende! Så i går sagde jeg: "Fint, så cykler du bare hjem i din kjole." Og det gjorde hun! Jeg må indrømme, at jeg havde regnet med, at så snart vi kom udenfor og hun mærkede, hvor koldt det var, ja så ville hun straks hoppe i flyverdragten! Men nej! Det gjorde hun ikke! Inden vi cyklede afsted tilbød jeg én sidste gang, at hun kunne få flyverdragten på. Hun nægtede. Så jeg pakkede den i tasken, og så sad hun ellers i cykelsædet hele vejen hjem kun i en lille tynd kjole! Gisp altså! Hvilken mor gør sådan noget mod sit eget barn? Måske verdens dårligste mor, der snart har en syg lille pige med lang snotnæse? Eller en meget klog mor, der slipper for at tage flyverdragtdiskussionen resten af vinteren .... Jeg håber på den sidste :) 


I dag har jeg spist morgenmad på Lynfabrikken. Sagen er jo den - det har jeg vist ikke fået fortalt - at vi har valgt at få en ung pige til at passe Theo i stedet for at aflevere ham i vuggestue. Og nu hvor jeg ikke har et job, betyder det jo, at jeg er nødt til at flakke lidt rundt i byen, for Theo bliver jo passet derhjemme. En utrolig uholdbar løsning på sigt :) Men meget hyggeligt og meget usund som I kan se på billedet ...

Husk iøvrigt, at I stadig kan være med i min Giveaway fra Who Made Me! Jeg trækker en vinder på lørdag. Og der er stadig 10% at spare i deres webshop

God onsdag til jer alle:) KH K    

mandag den 26. november 2012

Frokostdate

I dag var jeg så heldig, at jeg kunne spise frokost med min mand! :) På Langhoff & Juul i Guldsmedegade. Rollen som mor og far er hård i øjeblikket! Silke er konstant grænsesøgende, og i går brugte vi en hel time på at putte hende! Normalt er begge vores børn virkelig nemme at putte og falder lynhurtigt i søvn. Men i går ville Silke ikke sove. Hun skreg og skreg og blev ved med at stå ud af sin seng, mens vi blev ved med at lægge hende tilbage! Helt ærligt så tror jeg ikke, at det er helt galt, når jeg siger, at hun nok kom ud af det værelse 50 gange ... Belastende(!) Heldigvis havde vi ikke - som de fleste danskere - gået og sukket efter, at klokken skulle blive 20.00, så vi kunne se finalen i Forbrydelsen :-) Så hendes lille stunt ødelagde i det mindste ikke planer om en god TV-aften. 

Rugbrødsmadderne var bedre dengang halvdelen af butikken solgte sko! Men slet ikke værst. På billede 2 kan I se, at jeg snart må få mig en ny telefon med et bedre kamera!    

fredag den 23. november 2012

Fra dejlig baby-pige til trodsig skrigehals!

I dag har jeg brug for at se tilbage. I mit fotoalbum! Jeg har brug for at huske Silke som den dejlige baby, hun var. Sød, nem, mild, lækker, smilende, glad og udtryksfuld! Jeg var stormende forelsket i hende, da hun kom ud af maven og rystede vores verden! Og nyforelskelsen varede helt ufatteligt længe! Nu husker jeg det tydeligt ... Min søde Silke:) Jeg kan faktisk ikke forstå, hvad der er sket siden ... For som 3-årig er hun mest bare sur, hidsig og rasende. Og hun gør det så umådeligt svært for mig at være sød ved hende. Gisp!  .... Hvor slemt er det ikke? Her følger de dejlige minder .... Hvor jeg stadig var uvidende om, hvor meget, hun egentlig ville komme til at ryste min verden!  


onsdag den 21. november 2012

En klassiker i strik! Og et tip til usynlig sidesøm

Vesten til Theos lille fætter E er færdig! I kender den sikkert alle; Den klassiske babyvest. Den er strikket i alpaca uld fra Hjertegarn, som jeg elsker :) Og så er jeg glad! For det er E N D E L I G lykkedes mig at forstå, hvordan jeg syer strik sammen! Nu er I nok nogle superstrikkere derude, der griner højt, når I hører, at jeg først troede, at jeg skulle sy strik sammen fra vrangen ... Det var min mor, der første opdagede, at jeg gjorde det heeelt forkert og lærte mig, at strik A L T I D syes sammen fra retten! Okay så! Næste problem for mig har så været at sy det P Æ N T sammen! Og hold nu op, hvor har jeg meget grimt sammensyet strik i skabet (!) Men det var altsammen før, jeg lærte om madrassting! Hurra mand! Det er nok det bedste, der er sket, siden jeg lærte at strikke :-) Nu synes jeg faktisk, at det bliver ret pænt! Okay - jeg skal stadig øve mig, men så tror jeg til gengæld også, at mine sammensyninger nok skal blive flotte :-) Hvis I ikke allerede kender metoden, så kan jeg varmt anbefale den. KH K 


 # Fra retten
# Fra vrangsiden

Who Made Me giver 10% på alle varer i webshoppen frem til den 1. december

Hvis du mangler en julegave eller bare noget lækkert tøj til børnene, så har Who Made Me lovet at give 10% til mine læsere på alle deres vare i webshoppen, så længe min giveaway er i gang - det vil sige indtil den 1. december :) Der er i forvejen en god besparelse at hente i shoppen, fordi tøjet her sælges udenom butikken og derfor kan sælges væsentligt billigere. 

Her er nogle er mine favoritter :) Især den lille sweat kjole lurer jeg ret meget på til Silke ... Er den ikke fin? :)For at få rabatten skal I skrive "mitnu" i feltet "Bemærkninger", så bliver de 10% trukket manuelt, før beløbet trækkes fra kortet.

Who Made Me pakker alle bestillinger fint ind i miljøgodkendt papir og økologisk bomuldsbånd. 

God shopping :-) KH K

tirsdag den 20. november 2012

Hurra! Sebra spisestellet skal hjem til ...

... Frk. Scmetterling! Tillykke du har vundet det fine spisestel fra Sebra :-) Vinderen er fundet ved hjælp af Random.Org, og ud af de 76 kommentarer, det endte på, efter jeg havde fratrukket mine egne, landede maskinen på nr. 62, hvor Frk. Scmetterling altså gemte sig bag. Jeg håber, din lille pige bliver glad for gaven. 

Tak til alle for at lege med :-) I kan stadig nå at være med i min giveaway fra Who Made Me
KH K :) 

mandag den 19. november 2012

Giveaway fra Who Made Me

For nyligt stiftede jeg for første gang bekendtskab med et tøjmærke til børn; Who Made Me, som er 100 % økologisk og produceret uden rester af kemikalier og andre skadelige stoffer. Tøjet er lavet med omtanke for miljøet og benytter kun vandbaserede, økologisk godkendte farver til indfarvning og print og ikke plastikprint med phthalater eller andre skadelige kemikalier. 

Who Made Me produceres udelukkende i Europa hos internationalt certificerede leverandører, hvor der stilles høje krav til hele produktionsfasen, arbejdsforhold, spildevandsrensning og alle de materialer, der bruges i fremstillingen af de enkelte tøjstykker. 

Som mor synes jeg, det er vigtigt at klæde mine børn godt! Både hvad angår kvalitet og komfort. Og derfor måtte jeg også undersøge mærket nærmere,da jeg tilfældigt stødte på det! Og jeg har ikke fundet noget, jeg ikke kan lide :-) Tøjet er perfekt til koldbøtter! Det er økologisk produceret. OG selve forarbejdelsen skåner miljøet mest muligt! What's not to like? :) Jeg spurgte derfor Maj Britt, som er den dygtige designer bag tøjmærket, om hun ville sponsorere en giveaway til en læser på min blog! Og det ville hun heldigvis gerne:-) Hurra! 

Reglerne er simple; Skriv en kommentar til indlægget her med hvilken størrelse, du ønsker. Vær opmærksom på, at tøjet (kun) går op i en strørrelse 104 (3 år). Husk din mailadresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du bliver den heldige vinder :-) For at deltage i lodtrækningen er det et krav at være fast læser af min blog via Google friend connect eller Bloglovin og meget gerne "like" Who Made Me på Facebook, hvor I kan følge med i deres nyheder, konkurrencer og tilbud. 

Maj Britt har valgt et sæt tøj ud til vinderen bestående af en body og et par sweatpants, som kan gå til både piger og drenge. Og hvis pigerne synes det bliver for blåt, kan det måske pimpes med et par lyserøde strømper? :) Billedet viser sættet for og bag. 

Vinderen trækker jeg den 1. december. Held og lykke :) KH K  

søndag den 18. november 2012

Spisebogen - en fin bog om mad

Den anden dag genopdagede jeg Spisebogen på min reol. Jeg fik den af min svigermor, da jeg blev 30 år, og det er sådan en fin bog, at jeg straks må dele den med jer. Bogen handler om alt det, du putter i munden, og den påvirkning det har på vores krop! Fortalt gennem sjove og skæve tegninger og små historier. Den kan læses af både børn og voksne, og især prutte-siden fik Silke til at grine :)  Bogen er skrevet af Urmila Bruuns Lautrup. Læs evt. mere her.  KH K :)

PS: I morgen sætter jeg gang i endnu en fin giveaway på bloggen, så hold endelig øje ... :)


lørdag den 17. november 2012

Silkes julegaveønsker

Jeg er ikke så god til at lave ønskelister ... Jeg synes, det tager enormt lang tid! Men NU har jeg langt om længe taget mig sammen! Så her kommer nogle forslag til en 3 årig pige, som måske også kunne inspirere jer! Og sig endelig til, hvis I har nogle gode ideer, der ikke er i collagen. KH K

#1 Opbevaringskasser fra ferm LIVING, #2 Super seje tatoos til en lille arm #3 Lille smykkeæske #4 Sengetøj fra By Nord # 5 Lyserød bambi (havde svært ved at vælge mellem bambi og skyen) # 6 Ny madkasse i yndlingsfarven lyserød.  

#1 Ansigtsmaling uden parabener #2 Badekåbe #3 Farveblyanter (ikke fordi vi mangler, men fordi disse er super seje) #4 Dvd med Askepot # 5 Strømpebukser fra Collégien #6 Alvildas malebog

fredag den 16. november 2012

Karen Noe hue

Da min mor havde kjolen med til Silke, havde hun også en lille Karen Noe hue med til Theo! Min model var mildest talt umulig at arbejde med, da jeg skulle tage billeder :-) Her er et par af de bedste billeder ud af ca 50 (!) God weekend til jer alle :) KH K

PS: Karen Noe har i øvrigt også et par gratis opskrifter. Blandt andet på en djævlehue. 

torsdag den 15. november 2012

Mit nu i hverdagsbilleder

Silke og jeg har lavet perlekæder. Det er dejligt med morgener som denne, hvor der er tid til at tage sig ekstra god tid, og hvor man kan gå rundt i nattøjet :) Mens Silke legede med perler, lavede jeg lynhurtigt et elastik med filtkugler som set hos Nina. Både filtkugler og perler er fra Søstrene Grene. Jeg kan også anbefale træperlerne fra Tiger. De er især gode til de lidt yngre, fordi perlerne er store og lette at putte på en snor. 
Når far ikke er hjemme ...  Prøver jeg at gøre det let for mig selv :) Færdigkøbte fiskefrikadeller! Og porretærte! 
Når far ikke er hjemme bliver der grædt... 
Vi tæller ned til lørdag, hvor Silke skal aflevere sin sut! To dage tilbage ... 


Theo vil selv! I lang tid har det ikke været muligt for os at fodre ham med ske. Hvis jeg prøvede, kneb han bare læberne sammen og nægtede at spise. Så jeg måtte opgive, og drengen fik sin vilje ... Nu vil han også selv drikke! Og han bliver så stolt, når han har taget en slurk :) Den nye Sebra-kop er taget i brug! Husk - I kan stadig nå at være med i min giveaway. Og for god ordens skyld, vil jeg lige nævne, at alle kan være med :) 


tirsdag den 13. november 2012

Den hvide er tilbage ...

Har I set, at Ikea igen er begyndt at føre de hvide TRONES skoskabe? Den hvide farve har længe været udgået, men nu er den tilbage igen. Jeg synes, det er en fin og billig løsning til opbevaring af sko, og især den hvide er fin, synes jeg. Så hvis du ligesom mig, har ledt længe efter de hvide skoskabe, så har de dem altså igen. KH K :)

PS: Stay tuned for der er snart endnu en giveaway på vej til en af mine læsere :-) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share It